BİLECİK / BOZÜYÜK - Albay İbrahim Çolak Ortaokulu

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği’nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 31 Ekim 2023 Salı günü saat 14:30’da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Ercan GÜL                                                        Fatih SÖNMEZ
                  Okul- Aile Birliği Başkanı                                           Okul Müdürü

GÜNDEM  :

1-      Açılış, toplantı yeter sayısının tespiti.

2-      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3-      Divan  Kurulunun Oluşturulması. (1 Başkan, 2 Yazman)

4-      Okul Aile Birliği Başkanının konuşması.

5-      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA ‘ya sunulması.

6-      Denetle Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA ‘ya sunulması.

7-      Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması.

8-      Yeni Yönetim Kurulunun Seçimi. (5 Asil, 5 Yedek)

9-      Yeni Denetleme  Kurulunun Seçimi. (1 Asil, 1 Yedek)

10-     Yeni Yönetim Kurulunun Yetkilendirilmesi,

11-   2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Tahmini Bütçenin Görüşülmesi ve Onaylanması.

12-  Dilek ve Temenniler- Kapanış.